Deutsch English Nederlands 

Met gepaste trots kunnen we u melden dat er een nieuwe onderneming is ontstaan: Clipfactory. Deze nieuwe onderneming voert onder leiding van Jeroen Jonk zowel het assortiment van Markclip® als Promoclip®.

“Zowel Markclip® als Promoclip® zijn gevestigde namen in de markt. Met de oprichting van Clipfactory is er een nieuwe speler ontstaan die vanuit het uitgesproken specialisme uitstekend past naast Buttonboss, The Peppermint Company, Care Concepts en LoGolf.

Het behoeft weinig uitleg dat het samenvoegen van de activiteiten van twee concurrerende bedrijven nieuwe kansen oplevert.

Net zoals de andere bedrijven binnen de Buttonboss Group, zal Clipfactory zich volledig focussen op het handelskanaal”, aldus Robin Vogel.

Markclip® werd in 1982 opgericht en verwierf internationale bekendheid met de verkoop van bedrukte paperclips. Promoclip® is sinds 1994 actief en heeft een sterke marktpositie in met name Nederland en Duitsland verworven.

Beide bedrijven samen produceren meer dan 15 miljoen clips per jaar. Clipfactory is daarmee wereldwijd onbetwist marktleider.

De Buttonboss Group heeft haar hoofdvestiging in Enschede. Tot de groep behoren Buttonboss, The Peppermint Company, Care Concepts, LoGolf en nu ook Clipfactory. Zij tellen gezamenlijk meer dan 100 medewerkers en opereren als zelfstandige entiteiten, elk vanuit hun eigen specialisme.

Kijk voor meer informatie op de websites:
markclip
promoclip